WebZdarma.cz
Klikni sem

KNIHOVNA KUCHAŘE

Dnes je pondělí 21. dubna
svátek má Alexandra, zítra Evženie

V databázi je

on line receptů

Kontakt



Francie

Stránky jsou optimalizovány pro MS IE5 a vyšší,
s rozlišením 1024 x 768

TELECÍ ŘÍZEK S CHŘESTEM
1 - 2 opečené plátky z telecí kýty, přelité výpekem zjemněným máslem a obložené chřestem. Vůně a chuť jsou jemné po použitých surovinách, opečeném mase a chřestu s máslem.
Rozpis pro 4 porce    Přidat do výběru  Nápověda pro normování
telecí kýta k.u.600g
sůl12g
olej60g
máslo60g
chřest sterilovaný240g
strouhanka12g
Postup přípravy:
Z kuchařsky upravené telecí kýty (ořechu) ukrojíme přes vlákno 1 - 2 plátky, mírně je naklepeme, okrajové blanky krátce nařízneme, osolíme, opečeme rychleji na oleji a přidáme rozpustit jednu třetinu dávky másla. Opečený řízek přelijeme výpekem s máslem, obložíme chřestem prohřátým v nálevu a posypaným nasucho opraženou prosátou strouhankou, pokapeme zbylými dvěma třetinami dávky rozpuštěného másla a ihned podáváme.


Vhodné přílohy:

různě upravené brambory.
·
Hledat recept Nápověda pro vyhledávání
Prohledat
názvy receptur
suroviny
pouze celá slova

Knihovna kuchaře pro PC

2000,XP,Vista,7

[STÁHNOUT]

[OBJEDNAT]

Info a novinky
15.10.2011

Ke stazeni nova verze instalacniho baliku

[další]


Copyright  ©  2005 - 2010 Robert Breník